openingstijden de vliert

contactgegevens:

social media:

een vraag?

Neem via e-mail of telefonisch contact met ons op, dan zoeken we samen naar de oplossing.

Vanaf donderdag 28 mei is onze receptie weer (aangepast) open voor supporters. We zijn altijd blij jou te zien! Met heel veel plezier én met een goed gevoel zetten we de deur voor jou dus weer op een kier. Op een kier, omdat wagenwijd opengooien nog geen optie is.

Voor jouw veiligheid en de onze, vragen wij jou om vragen telefonisch of per mail aan ons te stellen. Kom je echt liever langs? Of heb je geen e-mail? Houd dan rekening met de speciale maatregelen en mogelijke wachttijd. Er mogen maximaal zes supporters tegelijk in het hoofdgebouw zijn. We hebben alle stappen van een bezoek onder de loep genomen en we nemen de landelijke adviezen in acht.

 

Receptie geopend op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur

Onze receptie is geopend. Bel wel even voor je langskomt.

Tussen 9.00 en 14.00 uur maken wij gebruik van een blokkenschema. In samenspraak met jou maken we dan een afspraak voor een langskom-moment dat jou past. Omdat je aangeeft waarvoor je komt, kunnen wij de benodigde tijd reserveren en hebben wij alle aandacht voor jou. Tussen 14.00 en 17.00 uur kun je eventueel, als het echt niet anders kan, spontaan langskomen.

 

1,5 meter doen we samen

In ons hoofdgebouw hebben we tijdelijk éénrichtingsverkeer. In het trappenhuis, bij de receptie, toiletten en lift, zie je duidelijk waar je even kan wachten om anderhalve meter afstand te bewaren. We vragen je om hier samen op te letten.

Kom op tijd, niet te vroeg

We willen voorkomen dat er teveel supporters tegelijk naar het stadion komen. Zodat het  nooit té druk is. Jij kan ons hierbij helpen. Kom als het even kan op een afgesproken tijd. Hiermee help je drukte te spreiden. 

 

Gezondheidscheck

Bij binnenkomst vragen we verplicht naar gezondheidsklachten. Mocht je klachten hebben, blijf dan thuis. Bij het online kopen van je tickets vragen niet naar gezondheidsklachten. 

Schoon, schoner, schoonst

Bij binnenkomst bieden we je de mogelijkheid je handen te desinfecteren. Daarnaast maken we voor, tijdens en na je bezoek extra schoon. Contactpunten als deurklinken, pinautomaten en leuningen worden zeer frequent gedesinfecteerd.

We doen het graag met je samen

Heb je vragen? Heb je opmerkingen? Spreek ons gerust aan. Of stel je vraag hieronder in ons contactformulier. We beantwoorden deze zo snel mogelijk. 

Deze informatie passen we aan op de actualiteit en zal daarom regelmatig wisselen. Controleer voor je bezoek of je nog op de hoogte bent van de juiste maatregelen. 

 
 
 
Copyright © 2020 FC Den Bosch | Alle rechten voorbehouden | Fotografie: Kees Vos