Beste supporter,


Iets waar we simpelweg niet omheen kunnen en niet omheen willen: supporters maken
FC Den Bosch. Zonder jou zijn we niets. Zonder publiek ontbreekt er iets. Hoe goed er ook wordt gevoetbald. Maar over hoeveel nachten slapen kun jij weer naar De Vliert? Tappen we vanaf 1 september weer een biertje? We weten het niet. We hebben wel heimwee naar ons clubke. Naar De Vliert, waar ruimte is voor het Bossche geluid, die soms iets te grote bek, dat op het randje eigenzinnige. Direct uit het hart. En iedereen is welkom bij FC Den Bosch, ook al is FC Den Bosch er niet voor iedereen. Daarmee bedoelen we dat we in ieder geval trouw willen blijven aan de supporters die ons nu al omarmen. En dat jaren hebben gedaan.

Zolang jij je een onderdeel voelt van de club, in ons gelooft, je herkent in de club, zolang leeft FC Den Bosch. Daarom staan in deze campagne niet de spelers, maar de supporters centraal. Gericht op supporters en vanuit supporters. Foto’s van verschillende supporters, van M-Side tot eretribune, van Francien tot Huubke Brands. Met quotes die je ze zo hoort zeggen. Want FC Den Bosch wordt door iedereen anders beleefd. En iedereen heeft zo zijn reden om uit te spreken: FC Den Bosch, met héél mijn hart.

FC DEN BOSCH IS VAN JULLIE

Dit is jouw club. En bij FC Den Bosch ben je nooit alleen. Overal herken je bekende gezichten en herkennen ze het jouwe. Je hebt er je vaste plek, je kent het stadion en de spelers. Hier is het vertrouwd, ben je eigen. In 55 jaar maar een paar keer een fatsoenlijke prijs gewonnen. Gegarandeerd een houten kont. De Vliert is geen hypermoderne accommodatie, in onze selectie zie je geen supersterren. Maar gaat het mis met de wedstrijd, maken je vrienden er toch nog een dolle avond van. Want we willen het gewoon leuk hebben met elkaar. Een gevoel van herkenning. ‘Het is hier nooit saai, er gebeurt altijd wat’. Dit zit in ons bloed.

Het wordt een rare zomer. En natuurlijk bezorgt de huidige situatie ons kopzorgen. Al voor de eerste competitiewedstrijd is het crisis en dat is zelfs voor FC Den Bosch-begrippen nogal snel. Of crisis… Want ondanks de crisis, heerst er weer een positieve sfeer rondom FC Den Bosch. Eentje die op treffende wijze een verandering in mentaliteit uitdrukt. Een gevoel van ‘he he, we doen het weer echt samen’.
Wij houden jou dus heel graag bij ons. Ook al kunnen we nog niet precies zeggen hoe jouw
FC voetbalavond er voortaan uitziet. De kans bestaat dat we meerdere wedstrijden zonder publiek moeten spelen. FC Den Bosch is niet voor even. FC Den Bosch is voor het leven.
Vat ‘m dus, die nieuwe seizoenkaart. Als je wilt en als je kunt.

Gespreksstof hebben we sowieso genoeg. Want het volgende seizoen zal weer net zo worden als al die andere 55 seizoenen: vol hoogte- en dieptepunten. Wij hopen dat jij erbij bent, want dat kun je nu heel snel regelen. Dit zijn de opties waaruit je kunt kiezen:

Zoals je ziet zijn de prijzen flink verlaagd. Dit is een stukje compensatie voor het abrupte einde van het afgelopen seizoen en de wedstrijden die je daardoor hebt moeten missen. Maar ook als blijk van waardering voor jouw onvoorwaardelijke support. 

Jouw eigen stoel is exclusief voor jou gereserveerd tot 30 juni. Wil je van plaats veranderen? Vul dan gewoon de plaats van jouw huidige keuze in.
Kinderen tot en met twaalf jaar krijgen 50 procent korting op de hierboven vermelde tarieven.

Supporters die afgelopen seizoen geen jaarkaart hadden, maar er nu wel een willen, zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij kunnen eveneens met voordeel bestellen. Kinderen tot en met twaalf jaar krijgen 50 procent korting op de hierboven vermelde tarieven.

VRIJWILLIGE TOEGIFT
Behalve je FC Den Bosch seizoenkaart 2020-2021 kun je – uiteraard volstrekt vrijwillig –  ook een donatie doen. Hiermee sprokkelen we extra potjes bij elkaar om fijne dingen mee te doen. Want ook als er niet wordt gevoetbald hoeven we niet stil te zitten.

HOE WERKT HET?
Stel voor: er zijn vier domeinen waarvoor je kunt doneren. Dit zijn ‘maatschappelijk/stad’, ‘sfeer’, ‘jeugdopleiding’ en ‘maakt me niet uit’. Jouw gift is geoormerkt, wat wil zeggen dat jouw geld uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor jij geeft. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de faciliteiten worden verbeterd? Of dat de opleiding, ook een belangrijke levensader voor de club, op peil blijft? Dan kun je onder die button een bedrag van jouw keuze doneren. De supporters bepalen zelf waaraan het verzamelde budget wordt uitgegeven, zolang het ten goede komt aan het geheel

We hebben er ontzettend veel zin in als we straks weer mogen. We zullen er klaar voor zijn als het zover is. De schilder is al geweest, alle stoelen zijn gereinigd. Ons doel was, is en blijft: supporters een typische FC avond bezorgen.

FC Den Bosch is voetbal. Natuurlijk. Een club met een hart van blauw en wit. Maar er is zoveel meer dat ons bindt en dat ons beweegt. Ook buiten De Vliert klopt dat hart 365 dagen per jaar. En als jij niet naar ons mag komen, dan komen wij naar jou. Er zijn andere manieren om dichtbij elkaar te blijven. Om zichtbaar te zijn in de stad en in de regio. We komen de liefde gewoon brengen. Desnoods bij jou aan huis. Dit is het momento om voor elkaar te zorgen, voor nog meer betrokkenheid en loyaliteit. Want we zijn allemaal FC-ers. Heya Den Bosch!

SUPPORTERS BEDANKT!

Rob
Jan-Hein
Huub
Peter
Alexander
Jan
Rob
Erik
alle spelers
alle medewerkers

Copyright © 2020 FC Den Bosch | Alle rechten voorbehouden